• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Poppenwinkel.com

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Poppenwinkel.com?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Poppenwinkel.com

Beste poppenfans! Wees welkom bij Poppenwinkel.com

Deze winkel/site is opgezet door Heleen Boxma, Heleen was een enthousiaste poppenkenner,  -liefhebber en -verzamelaar. In 2023 is Heleen helaas overleden. De winkel wordt voortgezet door/voor haar kinderen om zo de waardevolle verzameling beschikbaar te houden voor andere liefhebbers en verzamelaars. 

De bestellingen worden echter niet dagelijks meer uitgelezen maar zo mogelijk eens per week. De tijd tussen bestellen en verzenden kan daarom wat langer zijn dan u gewend was.

Als poppenfan en journaliste zijnde, heeft Heleen veel verhalen over poppen en hun makers mogen/kunnen schrijven. Voorbeelden daarvan zijn de Antiek en Verzamelkrant en Poppen en Beren. U vindt deze informatie onder de rubriek: Merken en Fabrikanten. Veel wetenswaardigheden zult u hier kunnen vergaren.

Heel vaak word de winkel benaderd door verzamelaars, of erfgenamen, met vragen over identiteit of mogelijke waarde van poppen. Hierin kunnen we echter niets betekenen. Met het overlijden van Heleen is deze kennis niet meer aanwezig.

Poppenwinkel.com is dé site van en voor verzamelaars. Maar niet lang meer, want de poppenverzameling wordt afgebouwd.  Nu na haar overlijden bieden we het merendeel tegen sterk verlaagde prijzen aan. Voor u de kans om een leukerd in de wacht te slepen!

Het gaat om poppen van vele merken: Schildpad, Bella, Drei M, Cares en zo voort! Ook alle soorten: donkere poppen, kermispoppen, stripfiguurpoppen, klederdrachtpoppen, antieke poppen et cetera. En van alle materialen. Daarnaast ook onderdelen, pruikjes, schoentjes en zo meer.

Sommige poppen zijn nieuw 'in eigen doos', andere in nieuwstaat. Maar het merendeel is 'zo goed als nieuw' of in licht bespeelde, tweedehands-conditie.
Van elke pop heb ik uiteraard maar één exemplaar. Dus mocht u iets van uw gading zien, wacht dan niet te lang.....

Rest mij u uit te nodigen om over de digitale drempel heen te stappen en te genieten over van alles wat de poppenwereld u te bieden heeft. U bent van harte welkom!