• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Poppenwinkel.com

   Wachtwoord vergeten?
   Voer dan je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail waarmee je je wachtwoord kunt herstellen.
   terug

   Nog geen klant bij Poppenwinkel.com?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Poppenwinkel.com

Welkom bij Poppenwinkel.com

Beste poppenfans! Wees welkom bij Poppenwinkel.com en/of in onze B&B Het kleine Veer

Poppenwinkel is dé site van en voor verzamelaars. Ik, Heleen Boxma, ben al jaren een enthousiaste poppenliefhebber. Als journaliste doe ik er graag onderzoek naar en schrijf ik er over. En ja, ook ik verzamel poppen. Onderhand zijn het heel veel poppen, liever gezegd, enorm veel poppen. Vandaar dat ik enige jaren geleden met mijn site www.poppenwinkel.com begonnen ben. Enerzijds om mensen te interesseren voor het soort speelgoed waar zo van genoten is, en anderzijds om mijn verzameling in te perken. Een paar tientallen is leuk, maar als het er meer dan duizend poppen zijn, is het toch teveel van het goede. 

Ik bied poppen aan van vele merken: Schildpad, Bella, Drei M, Cares en zo voort! Ook alle soorten: donkere poppen, kermispoppen, stripfiguurpoppen, klederdrachtpoppen et cetera. En van alle materialen. Daarnaast ook onderdelen, pruikjes, schoentjes en zo meer.

Het zijn poppen uit mijn eigen verzameling. Sommige zijn nieuw, in eigen doos, andere in nieuwstaat. Maar het merendeel is zo goed als nieuw of in licht bespeelde, tweedehands-conditie.
Van elke pop heb ik uiteraard maar één exemplaar. Dus als u iets van uw gading ziet.....

Misschien bent u op zoek naar een B&B. Sinds kort beschik ik  over mijn eigen Bed and Breakfast. Bent u een poppenfan en toevallig op zoek naar een Bed and Breakfast in Zwolle? In het buitengebied, maar wel op korte afstand van het centrum van deze mooie Hanzestad? Kijk dan op www.benb-hetkleineveer.nl. Leuker dan dit, kan toch haast niet? U bent van harte welkom!

Rest mij u uit te nodigen om over de digitale drempel heen te stappen en te genieten over van alles wat de poppenwereld u te bieden heeft. U bent van harte welkom!